Corona virus

In verband met het coronavirus neemt Vereniging J. G. Plate de aanwijzingen van het RIVM en de Nederlandse overheid als uitgangspunt. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor de gezondheid van onze leden en bezoekers en om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. 

Daarom nemen wij de volgende maatregelen:

 1. Onze activiteiten in het buurtcentrum zijn tijdelijk opgeschort. Zodra de bijeenkomst in het buurtcentrum weer van start gaan, wordt iedereen, die geïnteresseerd is geïnformeerd, via deze website, emails, WhatsApp, facebook, etc.
 2. De studies in het Nederlands vinden elke woensdagavond plaats van 20:00 tot 21:00 via Skype. Iedereen is welkom. Heb je interesse, stuur ons een email: Hier  voor meer details.
 3. Alle andere studies gaan ook on-line door. 
 4. Wij hebben een groep vrijwilligers die zich bezig houden om mensen te helpen die door de coronacrises geraakt zijn. Deze groep biedt ook hulp aan mensen in nood, vooral als je emotionele of spirituele steun nodig heb kan je bij onze vrijwilligers terecht of door geven aan iemand die het nodig heeft. Stuur ons dan een EMAIL
 5. Suggesties:
  1. Blijf via telefoon of internet in contact met vrienden en collega’s. Bedenk dat er veel vormen van liefdadigheid zijn en dat een vriendelijk gesprek een verschil kan maken in ons leven.
  2. Ga niet onnodig het huis uit maar probeer elke dag een wandeling in de natuur te maken waar het niet druk is en waar je 2 meter afstand van mensen kan houden.
  3. Als je vermoedt ziek te zijn, zie HIER de symptomen, blijf dan thuis.
  4. Volg de officiële aanbevelingen van de overheid via de link: RIVM

Als je nog vragen heb, kan je contact nemen met het bestuur, bellen of e-mailen: Hier

Met vriendelijke groet,

Bestuur: Dalva, Luana, Marina, Rodrigo, Sarah

Spiritistische Vereniging J.G. Plate