Corona virus

In verband met het coronavirus neemt Vereniging J. G. Plate de aanwijzingen van het RIVM en de Nederlandse overheid als uitgangspunt. Wij erkennen onze verantwoordelijkheid om te zorgen voor de gezondheid van onze leden en bezoekers en om te voorkomen dat het virus zich verspreidt. 

Daarom zijn onze activiteiten in het buurtcentrum tijdelijk opgeschort. Zodra de bijeenkomst in het buurtcentrum weer van start gaan, wordt iedereen, die geïnteresseerd is geïnformeerd, via deze website, emails, WhatsApp, facebook, etc.

Onze activiteiten gaan ONLINE door

De studies in het Nederlands vinden elke woensdagavond plaats van 20:00 tot 21:00 online. Iedereen is welkom. Heb je interesse? klik hier boven om je aan te melden. Wil je meer informatie? stuur ons een email: Hier  voor meer details.

Elke laatste woensdag van de maand hebben wij een thema avond, kijk op onze pagina EVENEMENTEN voor meer informatie.

  1. Suggesties tijdens de coronacrises:
    1. Blijf via telefoon of internet in contact met vrienden en collega’s. Bedenk dat er veel vormen van liefdadigheid zijn en dat een vriendelijk gesprek een verschil kan maken in ons leven.
    2. Ga niet onnodig het huis uit maar probeer elke dag een wandeling in de natuur te maken waar het niet druk is en waar je 2 meter afstand van mensen kan houden.
    3. Als je vermoedt ziek te zijn, zie HIER de symptomen, blijf dan thuis.
    4. Volg de officiële aanbevelingen van de overheid via de link: RIVM.

Als je nog vragen heb over onze vereniging, kan je contact nemen met het bestuur, bellen of e-mailen: Hier

Met vriendelijke groet,

Het Bestuur

Spiritistische Vereniging J.G. Plate